Situată la 700 m de partea istorică a orașului Alba Iulia - Cetatea Alba Carolina, Pensiunea Alba Forum este o unitate de cazare ce și-a deschis porțile în toamna anului 2018, dorindu-se o combinație plăcută între stilul arhitectonic vechi al Cetății și confortul oferit de spațiul generos și dotările de ultimă oră.

Locația pensiunii este în Alba Iulia, cartierul Cetate - zona Dealul Furcilor, zonă liniștită și nou amenajată, având totodată puternice conotații istorice, de unde accesul spre zona istorică a Cetății Alba Carolina este extrem de facil ( aproximativ 7 - 9 minute mers pe jos ).

Fie ca alegeți să călătoriți în scop turistic sau de afaceri, Pensiunea Alba Forum vă oferă cazare confortabilă în Alba Iulia, într-o clădire nouă și facilitățile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de sejurul dumneavoastră și a vă simți ca acasă.

Unitatea de cazare dispune de 6 camere și un apartament cu dotări complete, hol recepție, sală de evenimente, sală de sport.

Dintre facilitățile pe care le oferim oaspeților noștri, putem enumera: parcare proprie gratuită supravegheată video, acces gratuit Internet Wi-Fi, zonă de relaxare și terasă în curtea din spatele clădirii.

Pentru grupuri sau sejururi de lungă durată se acordă discounturi.

Sunt acceptate plățile cu cardul, cardul de vacanță și tichetele de vacanță.

Pentru rezervări directe, ne puteți contacta la numărul de telefon 004 0726 182 256 sau prin formularul de mai jos.

Pensiunea Alba Forum vă urează sejur plăcut.

Confort, căldură, ospitalitate.
Pensiunea Alba Forum, cazare Alba Iulia.