Cazare Pensiunea Alba Forum

Pensiunea Alba Forum vă pune la dispoziție 3 camere duble deluxe și 3 camere twin superior, precum și un apartament deluxe. La cerere, locurile se pot suplimenta cu paturi pliante, în limita posibilităților.

Camerele sunt spațioase, fiecare având o suprafață de aproximativ 25 mp, sunt dotate cu baie proprie ( cu cabină de duș, uscător de păr și articole de toaletă ), sunt utilate cu mochetă, mobilier modern și confortabil, dulap, TV cu canale prin cablu, mini-bar, acces internet Wi-Fi. Camerele de la etaj au balcon în stil franțuzesc și aer conditionat.

Apartamentul este situat la etaj, este format din 2 camere și o baie ( suprafata aproximativa 50 mp ) dispune de toate dotarile ( mocheta, mobilier modern, TV cablu, AC, Wi-Fi, uscator par, articole toaleta ) si are, în plus, pe langă balconul primei camere, și o terasă cu vedere frumoasă, spre Dealul Mamut și Cetate.

De asemenea, se poate pune la dispoziția turistului sala de mese/evenimente, sala de fitness și alte forme de agrement, pentru ca, indiferent de anotimp, să existe variante de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

Confort, căldură, ospitalitate.
Pensiunea Alba Forum, cazare Alba Iulia.